Fundatia Charis

Fundaţia Charis este o organizație non-guvernamentală creștină, româno-olandeză, care are scopul de a ocroti și educa persoanele aflate în dificultate, cu risc de abandon și excluziune socială, în vederea reintegrării sociale, a ridicării calităţii vieţii, statutului social și demnităţii.

Datorită numărului ridicat al copiilor din rândul etniei rome expuși riscului de abandon și excluziune socială, fundaţia a venit în întâmpinarea acestei probleme, prin înfiinţarea Centrului de Zi “Casa Speranţa”, care asigură pe timpul zilei, activităţi de educare, îngrijire, recreere, socializare, consiliere și dezvoltare a deprinderilor de viaţă independentă pentru copii, cât și activităţi de sprijin, consiliere și educare pentru părinţi sau reprezentanţii legali ai copiilor.

Website:
www.stcharis.org/ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular