FUNDAȚIA PATRIA CREDIT

Ne dorim să contribuim activ la transformarea comunităților rurale cu toată dedicarea, implicarea și cunoștințele acumulate în cei peste 15 ani de când suntem în mijlocul comunităților rurale. Activitatea noastră se concentrează pe trei direcții:

1. Dezvoltarea satului românesc, cu atenție la păstrarea și cultivarea tradițiilor locale. Conștientizăm decalajul dintre urbanul și rural din România, importanța reducerii acestuia și necesitatea creșterii incluziunii sociale, financiare și economice, cu păstrarea autenticității și vibrației unice a satului românesc.

2. Dezvoltarea antreprenoriatului prin inovare. Credem că ruralul românesc se poate dezvolta prin învățare, prin creșterea abilităților antreprenoriale ale comunității de fermieri și afaceriști, prin suport, inovare și implicare socială.

3. Dezvoltarea potențialului agricol prin digitalizare și cu respect pentru mediu. Promovarea agriculturii digitale alături de noi tehnologii pot reduce impactul climatic, crește rezistența și competitivitatea, fiind un pas către o agricultură de bază mai eficientă, mai productivă și mai avantajoasă economic.

Website:
www.patriacredit.ro/fundatia

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular