Politehnica Timisoara

ASU Politehnica Timișoara și-a început povestea în vara anului 2012, după dispariția vechiului club patronat de Marian Iancu datorată ingineriilor financiare. Actualul club e rezultatul unui parteneriat între Universitatea Politehnica Timișoara, una dintre cele mai prestigioase instituții educaționale din România și singurul proprietar moral și legal al clubului, și Asociația Suporterilor Timișoreni “Druckeria”, organismul juridic ce sprijină activitatea suporterilor poliști.

În momentul de față clubul a atins un punct din care trebuie să crească într-un mod sustenabil pentru a-și maximiza potențialul. Am pornit la drum bazându-ne pe principii solide, pe transparență și comunicare cu toți cei implicați în acest proiect și nu avem nici o intenție de a renunța la acest etos. Însă pentru a progresa clubul trebuie să atragă venituri ce sunt pe măsura ambițiilor noastre de a crește și de a ne dezvolta. Încă de la înființare ASU Politehnica Timișoara a beneficiat de un număr mare de donații generoase și a atras sponsorizări ce i-au permis să ajungă în punctul actual, din punct de vedere sportiv, organizatoric și financiar. O bază de fani loiali împreună cu o echipă de voluntari extrem de dedicați au ajutat clubul să progreseze și i-au susținut creșterea.

Prin redirecționarea celor ”2%” poți oferi un sprijin care pentru Poli contează mai mult ca oricând. Și, cel mai important? Nu te costă nimic!

Website:
www.sspolitehnica.ro

Notă! De curând, ANAF a făcut o schimbare formularului 230. Lucrăm pentru a actualiza și versiunea de pe redirectioneaza.ro. Revino în curând pentru a completa folosind ultima versiune.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular