Asociația Ținutul Buzăului

Noi dorim să facem ceva nou în România: să dezvoltăm un teritoriu pornind de la nevoile comunității, împreună și pentru comunitate. Dorim să creăm un teritoriu unde omul și natura să interacționeze armonios, un teritoriu pe care să-ți dorești să-l vizitezi și unde să dorești să locuiești.

Misiunea noastră este crearea unui experiment de dezvoltare sustenabilă bazat pe folosirea inovativă și conservarea patrimoniului natural și cultural din Ținutul Buzăului, care să conducă la protecția mediului și la îmbunătățirea vieții sociale, culturale, educaționale și economice a mediilor rurale, generând modele practice, replicabile oriunde în lume.

Putem face aceste lucruri împreună cu tine!

Website:
www.tinutulbuzaului.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular